Monday, 14 October 2013

selamat hari raya aidiladha...


salam semua..


esok dah raya..
mesti ramai orang yang amik cuti arini kan..
aku dak cuti..
sedey..
pagi tadi pegi court pon lengang jek..sape pun takde..
lagi bertambah sedey..huhu


ape menu besok??
aku tak tahulah..
disebabkan harini takde sape nak tolong masak kat umah..
so, janganlah nak demand lebih2 nak menu macam raya pose kan..
memang tak dapeklah..
ade kuah kacang, nasi impit pun dah kira bersyukur sangat..



adik aku suro buat biskut peveret dia..
barang dah beli semalam, tapi tengoklah malam kang rajin ke idak kan..
dah penat-penat kang mulalah mood M pun datang..
biskut kemana, tuan punya badan kemana..hehe..



actually, takde ape sangat aku nak cerita ni..
sebenarnya banyak, tapi aku malas nak menaip..
tunggu aku rajin nanti lah eh..
=p



oklah, nothing much to say..
selamat hari raya aidiladha semua..
jangan lupa semayang sunat esok eh..



till then..


x0x0..



p/s : bos tak bagi cuti tapi bagi balik 5.30, tapi bos-bos amik mc harini..terbaik..huhu
nak buat gane, deme bos besar-besar-besar, aku bos kecik-kecik-kecik jek..
takde hak bersuara dan membuat keputusan..=( 


 

1 comment: