Friday, 25 October 2013

nak garden wedding sangat-sangat!!!


hai korang..

dua kali updat blog harini..
sebab hati ni dah tak tertahan nak kongsi dengan korang semua..
wuwuwu..


tau tak betapa kita ni fanatik, obses sangat-sangat dengan garden wedding..
sampai tak boleh tengok gambar dah la hai..
niat di hati..nak sangat buat theme gini..
tapi takut bulan mei-jun nanti musim hujan..
nanti susahkan tetamu, sahabat handai dan kaum keluarga pulak..
at the end, pengantin pun basah kuyup..

ok gak kan..

dah boleh imagine amik picca macamana bila pengantin basah kuyup..
=)


kita dah try tanya dekat satu tempat ni..
memang sesuai sangat-sangatlah if nak buat tema gini..
tapi sampai sekarang dia dok senyap jek..
apela marketing tak bagus betul..
nanti kita share kan dekat mana tempat tu hokey..next entry..maybe next week..
stay tuned untuk yang itu..


ei, tak payah cakap berjela-jela lah..
kita nak share gambar gak ni..
kita amik dekat pinterest..
disebabkan kita takde IG, so add dekat pinterest pun hokey dah..


cekidaut..


jangan nganga mulut sudah..
macam kita tengok mula-mula tadi..


opss..bocor rahsia..hehe..










































































so, apa pendapat korang??


kita nak sangat..


i wish i have a lotttt of moneh..

duit-duit..come to me bebey..



till then..


nak sambung meroyan tengok gambar lagi..haha



x0x0..

2 comments:

  1. garden's wedding kat ipoh nak buat kat mane??
    taman DR?? heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,kalau boleh buat kt taman dr tu mmg kita nk buatla..mmg garden sgt tmbh ade tasik..wahhh,sangat teruja..=)

      Delete