Monday, 21 October 2013

berita baik..


salam korang...


monday blues..
its me!!!


malas nak pegi keje..
penat semalam pun tak hilang lagi..
tau kepala otak ni nak bareng jek..
hukhuk..


btw, kite nak citer samting..
(eksited)



berita baik 1..


kita and encik tunang and family semua dah berpakat dan berbincang..
majlis pihak kita nanti akan diadakan pada..

-

-

-

-

-

31 Mei 2014 & 1 Jun 2014...



hoyeh..dah ada tarikh..
so, setakat harini tinggal lagi 221 hari lagi untuk menyetelkan semua perkara..
harap-harap berjalan lancar hendaknya..
Amin..


nanti nak buat ticker..=)



berita baik 2..



kita dah jadi shaklee independent distributor..
no ID kita 1070335 
so lepas ni, sesapa b2b yang nak beli produk shaklee boleh roger2 dengan kita..
disebabkan kita sama-sama b2b, then i will give uolls special price punya..
sebab yela, jadi b2b bajet tight..
so, i faham macamana situation kita semua..
nak sihat dan cantik..
but at the same time..tak nak berabih banyak sangat sebab banyak lagi benda yang kita nak setelkan..
insyaAllah, kita akan guide korang guna produk..
and yang paling best..
memandangkan bulan ni befday kita..
kita bagi very the special price sampai hujung bulan oktober ni..


ni email kita.. teddie_talez87@yahoo.com

feel free to email ye if nak dapat the very best price in town..


nanti kita buat review pasal produk shaklee..


stay tuned..=)




berita baik 3..



kita rasa dilema yang melanda tu..
alah, yang nak buat entry tapi tak jadi tu la..
rasanya dilema tu dah selesai..
insyaAllah, yang ni pon nanti kita review jugak hokey..




nak siapkan keje kejap..
then baru leh buat kerja lain..



till then..



x0x0




p/s : rasa nak tukar kata ganti diri pulak..jangan rasa pelik ye korang..hehe

7 comments:

  1. yeay~ dah ada tarikh.....
    semoga dipermudahkan (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay..hehe..
      Amin..
      bila dah tau tarikh cuak pulak jadinya..
      sebelum ni rilek-rilek je lagi..=)

      Delete
    2. tu laa pasal...
      xpe... masih panjang lg, kena prepare dh dr skrg...

      Delete
  2. congrats awak dh ada tarikh :) diba pun bride to be 2014. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak..tenkiu sebab sudi singgah..=)
      sama-sama kita buat prep..

      Delete
  3. congrats yna! majlis kite dekat2..boleh buat prep sama2..hihi

    sy pon br masuk shaklee..tgh tgu memberkit..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. congrats gak faezah..jon kita buat prep sama..

      yeke..jom jugak kita jadi sid yg berjaya..hehe

      Delete