Tuesday, 1 April 2014

MC



dear diaries..


buat pertama kalinya selama almost 3 tahun kita terlibat dalam dunia pekerjaan ni..
(chambering campur kerja betul)
kita ambil mc..


bila kita ambil mc tu means..
betul-betul tak larat sangatlah tu..
sebelum ni pernah sakit jugak, tapi tak sampai tahap memerlukan mc..
sebab kerja adalah priority utama..
tak katalah kita ni rajin ya amat...
sebab selalu terpikir, kalau ambil mc,
nanti keesokannya kerja memang akan menimbun-nimbun..
jadi nak elak menda gitu jadi, dan buat kita lagi bertambah sakit..
tak pernah nak ambil mc..


tapi kali ni sumpah rasa tak larat ya amat..
tambah kuota mc tu kan banyak lagi..
doktor pun baik hati nak bagi mc 2 hari..
padahal nak kata demam tu teruk sangat, tak jugak..
masih boleh nak menaip blog ni kan..haha..


maybe dia tengok rekod kita yang cemerlang tu kot..
=)


siap kata lagi tadi..


wah, i jumpa u masa u umur 3 bulan dulu..
how was your mum? she ok?


sebab mak kita memang selalu pergi klinik tu..
doktor dah kenal satu keturunan..
nampak sangat memang dah lama kita tak jejak kaki kat klinik..
maybe ada, tapi bukan dengan doktor tu la sebab tadi dia cek rekod kita kan..


pasal mc pun nak kecoh ye satu dunia..haha


bukan apa, rasa seronok pulak dah pecah rekod peribadi..
=p



itu jelah..
nak tido dan bergolek-golek, ramai lelaki kat umah ni mengecat..
kalo tak ambil mc, duduk kat ofis je pun, memang tak larat..
sebab nanti tangan gatai jek nak buat kerja..
lepas tu banyak salah..
dah satu hal pulak kan..wuwuwu..



tengah pikir nak buat apa ni..




till then..


x0x0..




p/s : esok pagi ade kes jugak..tak tahulah nak pergi or mintak tolong orang lain buatkan..hurm..



6 comments:

  1. kite pulak seboleh2 nak mc kalau x sihat..hekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kita jek yang pelik kot..=p

      Delete
  2. salam sis.. jalan2 sini.. http://arenamuslimah.blogspot.com/2014/04/ideas-henna-utk-majlis.html

    sis,,,, tarikh nikah kita hampir sama.... hehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..sama2lah kita membuat persiapan ye..=)

      Delete
  3. take care yna..have a good rest ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu faezah..awk pun sama..majlis dah nak dekat..take care okeh..=)

      Delete