Monday, 4 November 2013

korang pulak macamane???


hai korang..

wah bestnya sapa yang sambung cuti sampai besok ye..
kita kena keje harini, firm tak cuti..hukhuk..

tapi takpe, next week kita pulak cuti sampai selasa..weee


semalam dating dengan encik tunang..
dapatlah pegi aeon station 18 jap tengok thor..
ramainya manusia, sampai seat yang depan sekali pun penuh..
kira panggung full house la..
nasib kita beli tiket online..hehe..

pastu nak makan pun penuh..
tu pun nasib kiteorang awal..
tengah2 makan ader 1 family cina terpaksa kongsi meja dengan kiteorang.
 kita ok jer as long dia ader manners..=)


oklah, bukan nak stori pasal tuh..
sajer jek mukadimah dulu..=p


 saje nak tanye kat korang..
korang pernah wat macamni tak??




makan biskut gulung @ biskut belanda ni ikot pusingan dia??








makan oreo tang cream dia dulu then baru makan yang dihitamnya tu??







makan kuih lapis ni slice by slice??




and






makan ayam goreng, kulit tinggalkan dulu..dah abis isi baru makan kulitnya??




kalau ada korang buat satu atau keempat-empat menda diatas..
bermakna..


-



-



-



-








kita GENG..hehe..





till then



x0x0..



p/s : saja nak mengarut..=p

5 comments:

  1. Same laaa. sep cket..hehe..btw da lame x mkn kueh lapis..mcm da jrg jumpe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea..kita geng..sep2..hehe..
      kat sini jumpe lg kuih lapis tu, tp tak sedap..tak tau nak cari mana yang betul2 sedap dah skrg nih..

      Delete
  2. nasib bek xpergi AEON smlm... mesti ramai sgt rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak payah pegila..tak pernah2 dibuat parking atas bumbung pon banyak kete jugak..huhu

      Delete
  3. Hi dear,

    RRWW Blogger Bride To Be Contest kat sini. Jom join!

    http://redribbonboutique.blogspot.com/2013/11/rrww-bridetobe-blogger-contest-2013.html

    ReplyDelete