Tuesday, 19 November 2013

betul ke???



fesyen wanita yang tidak digemari lelaki..




nak baca lagi??



yang lain-lain memang kita tak buat/pakai..
tapi bila baca yang ni??


oh tidak, kita memang pakai selipar jek..
hatta pergi mahkamah kadang-kadang pakai selipar even tak boleh..
dilondehkan sedikit kain bagi hakim or pendaftar tak nampak..
walaupun orang lain asik tengok tang kaki kita jek..haha


kalau dekat tempat yang memang kena pakai kasut pun kita pakai selipar..

jadi macamana??


nak tanya encik tunang la..

dia tak suka kita pakai selipar ke??


tetiba isu selipar pulak..


haha..


till then..


xoxo


p/s : credit artikel to yahoo..=)


btw, baru wassup encik tunang tanya dia tak suke ke cik tunang pakai selipar jek..
jawapan encik tunang..


bg sy ok je syg..
mungkin survey artikel tu kan kat laki yang xsuke kot..


hehe..

sayang die ketat-ketat..haha 

6 comments:

  1. Selipar? Hehehehe~ Tunang kita memang tak suka tengok kita pakai selipar/sandal. Harus kasut. Fully covered, tak pun open toe flat shoes. Dia kata; "kita tak pakai pun selipar, melainkan pergi masjid. awak jgnlah pakai selipar. nanti kaki awka tak cantik. kecantikkan dan kebersihan seseorang tu boleh dilihat dr bahagian kaki esp tumit". Dah 11 tahun bersama, rasanya tak pernah saya pakai selipar/sandal melainkan keluar kehalaman rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..huhu..tunang kita tak pernah pulak kata apa-apa bila kita pakai selipar je keluar dengan dia..
      lepas ni kena praktikkan pakai kasut la ye..sebabnya kaki kita very-very sensitif..even bila pakai stokin pun dia melecet..buruk jadinya..tak lalu pulak tengok kaki bertampal sana sini dengan plaster..tu yang lebih selesa pakai selipar...=(

      Delete
  2. yes hubby sy pun xsuka tgok org kuar pakai selipar.. selekeh kate nye... sandal laa paling2 koman, klu x, dia m'bebel lg teruk dr kita bebelkan rumah b'sepah... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..sedihnya..terpaksa berubah habit la lepas ni..
      pelan-pelan

      Delete
  3. salam... ina blog walking dari http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/jumpa-bakal-mertua.html

    hurmmm ina lepas kawin dok asing2... sorang tenggara, sorang timur.,.. hehehhe :) tarikh nikah awak sama dengan tarikh sanding saya... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..samala nasib kita nanti kan..
      jom kita sama-sama buat preparation..hehe

      btw, tenkiu sudi singgah..

      Delete