Monday, 22 December 2014

long hiatus


assalamualaikum 


apa khabar korang??
 hopefully sihat-sihat jela..


lama gila menghilangkan diri
terasa macam bingung nak update blog
kadang terasa nak menghilangkan diri terus
tapi kadang terasa rindu sangat nak bercerita disini
tak janji kalini akan terus bercerita
selagi masih ada mood
kalau dah takde..maybe kena private balik blog ni
hew hew hew


last update entry lepas raya
sekarang dah nak masuk hujung tahun 2014
lama betul..berapa bulan dah tu kan
harap-harap lepasni adala kerajinan sikit untuk update
banyak sebenarnya cerita nak kongsi 
tapi tak tahu nak mula dari mana..
tapi kalau tak letak dekat sini
takut satu hari nanti terlupa


takpela, nanti ada masa kita story panjang-panjang
ni bagi mukadimah jek dulu


2014
tahun yang tak berapa nak gemilang bagi kita
terlalu banyak duka dari suka
kadang-kadang rasa give up..nak menyerah kalah
tapi fikir balik

Allah takkan membebankan umatNya melebihi kemampuan umatNya itu sendiri

jadi perkara yang terbaik untuk dilakukan

REDHA

sebab itu ketentuan dia



2014
tahun yang kalau orang cina cakap 'coi'
tapi kita sebagai umat islam, tak elok cakap gitu kan
hopefully, tahun 2015 nanti berikan keindahan yang tiada tandingan
rasa cukup dah tahun ni penuh dengan air mata
tak larat dah
tak mampu dah



oklah..nanti kita cerita

satu hari nanti

Insyallah..



till then



x0x0




p/s : musim orang amik cuti..kita yang tak amik cuti ni bermalas sajalah kat ofis
walaupun keje menggunung..
huhuhu


 

8 comments:

  1. Padan la da lame tak boleh bukak blog
    Pape pun tamo la private blog lagi..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..tak sangke ade jugak nak jengah blog kita..hihi
      insyallah..hrp2 tak private lg dah la

      Delete
  2. semoga 2015 menjadi lebih baik untuk kita

    ReplyDelete
  3. padan laa xde entry2 yg nak di baca selalu....
    rajin2 update ye (^_^)
    sila isi masa t'luang kitorg nak m'baca... hehehehe peAce~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap mood nak update blog tu datang balik la..
      =)

      Delete
  4. sy pown tenggelam timbul update blog..same la kite..haha semoga 2015 more happier !

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe fadh..faham..sindrom..hehe

      Delete