Friday, 13 June 2014

friday blues...


salam korang



lama giler rase tak menjengah kesini..
dah bersawang ape..
tengok kawan-kawan lain sume dok rajin update blog kan..
kita kelaut..
hehehe..



dulu, masa blum kawen 
selalu terpikir kenapa lepas b2b kawen, diorang dah jarang update blog
yeah, sekarang dah tahu kenapa dan mengapa
sebab kita ada menda lain yang boleh dibuat selain update blog
tambah mood baru kaweng ni kan
menstilah nak berkepit 24 jam
hahaha
gediks yna oi..



kita start kerja balik semalam
after cuti yang agak panjanglah jugak kita pernah ambik
semalam bila start buat kerja
rasa macam bodoh pulak
tak tahu nak mulakan bagaimana dan mana satu
jenuh nak kena refresh balik otak
padahal file dah menimbun-nimbun atas meja ni
nak pengsan dibuatnya la
huhuhuhu



encik somi still bercuti lagi
kelmarin dia yang hantar kita baik ipoh
dah kita start kerja, dia duduk jela kat rumah diam-diam kan
nasibla sekarang cuti sekolah, ada adik sedara dekat rumah
kalo tak mati kutulah nak tunggu kita balik pukul 6 japgi



yang kita pulak
dah laki ade dekat sini
confirm-confirmlah badan jek dekat ofis tapi otak dekat rumah
doklah pikir



dah makan ke somi aku tu??
tengah buat ape??
sape sembang dengan dia??



aduhai...gini ye perasaan orang dah kawen..
=p



kita ni semenjak lepas kawen ni
asyik rasa panas jek
kalau dulu malam tido takde bukak kipas pun
sekarang kipas dihala betul-betul depan muka
kat ofis pun sama
dulu kalau bukak aircond, mesti letak suhu 25-26 gitu
pastu kipas 1
ni sekarang suhu dah 23-24
kipas sampai 3
melampau sungguh dah badan ni ye..



hurm...itu jela kot nak cerita
tak tahu nak cerita ape dah sebenarnya
nak kena ambik masa dulu kot baru idea tu datang balik
huhuhu



adoi, cepatlah 5.30 kome oiii
(padahal sekarang baru 10.05)
hukhukhuk




till then




x0x0..





p/s : nak blogwalking sekarang ni pun asyik terlupa jek

jangankan nak blogwalking..sejak kawen ni dah jarang nak pegang nset..
kalo somi balik penang, baru berkepit balik dengan nset..
kalo somi ade, memang lupa terus nset tu
hahaha



 

8 comments:

  1. selamat pengantin baru yna ^^ moga bahagia selalu..hihi

    ReplyDelete
  2. tu diaa penangan orang baru kawen ni..asyik nak berkepit je. haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, takdelah nak berkepit 24jam jek pulak..
      kemaruk sangat dah tu..=p

      Delete
  3. skrg mmg musim panas... kat rumah pun kiri kanan atas kipas on 24hours... oh my bil elektrik bulan ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..memang panas sgt skrg ni..
      rasa nak masuk dalam peti ais jek..=p

      Delete
  4. selamat pengantin baru kak yna... hehehhe

    yang bab pegang fon tu betul.. kdg2 kita xbawak lgsung kalau nk kluar gi mana2. then, yg paling teruk fon suami kita dh hbs bateri berhari2.. teruk..teruk penangan pengantin baru neh... hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pengantin baru jugak arena..

      biasalah tu kan..nanti-nanti dah basi sikit, barulah back to normal..
      kihkihkih

      Delete