Friday, 7 February 2014

wordless friday..


dear diary..


selalu orang buat wordless wednesday
tapi harini, bagi kita..

its wordless friday..

hati tersangatlah risau..





enck tunang bagitau tadi
10.30 pagi dia masuk dah bilik operation..


tak tahulah sekarang dah selesai or tak..
sebab takde lagi berita..
susah hati..
tangan sejuk..
otak pikir melayang..
perut lapar..tapi takde selera..


even tadi ada satu keputusan kes yang sangat dinantikan..
yeaaa..kami menang..
but, kita tak rasa happy pun..takde perasaan apa-apa pun..
bos seronok, sampai nak belanja lunch harini satu ofis..
alhamdulillah rezeki..
but still, i'm not happy..
sebab terfikirkan benda lain..


Ya Allah..kau selamatkanlah dia..
kau sembuhkanlah dia..
 Ameen..


till then..

have a nice weekend ahead..


x0x0..



p/s : no words can describe how much i'm worried bout him..
 eventhough he is not my halal man yet...
but still i'm worried bout him..

-_____-

 

8 comments:

  1. memang kita akan risau dengan orang yg kita sayang...
    Sabar ye..doa byk2 supaya semuanya ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tak sayang, takdelah kita risau kan..huhu...
      sampai sekarang takde news lagi..sedey..
      thank u miss hidy..
      nak buat keje pun takde semangat ni..=(

      Delete
  2. tunang sakit ape yna..hope everything goes well.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia gi main bola aritu, pastu kaki dia terpusing..
      kaki dia sblm ni memang dah pernah operate masuk besi ke ape tah..
      doc ckp besi penyambung dgn lutut tu tercabut ke ape tah..
      tu yang kena operate balik..nak sambung balik penyambung tu..
      kita pun tak tahu sangat sebab dia tak cerita details..sakit sangat kot sampai tak larat nak bgtau kita..wuwuwu

      Delete
    2. erkk..sya bc pon seram

      moge tunang Yna cepat2 sehat ek..

      Delete
    3. Lama tak dengar cerita sya..sya private blog ye..huhu..
      Alhamdulillah, operation bjln dgn lancar, cume masih admit lg..huhu..harap2 cptlah baik n dpt bjalan balik

      Delete
  3. inshaaAllah semua nya selamat...
    doa byk2 ya (^_^)

    ReplyDelete
  4. Thanks diyana..
    Terase mcm ckp dgn diri sendiri plak sbb nama kita sama..hehe

    ReplyDelete