Wednesday, 18 December 2013

kursus kaweng oh kursus kaweng...


dear diary


dah masuk hari rabu ni..esok khamis..lusa jumaat..
memang pantas sungguh masa berlalu..

tapi bila masuk kerja pukul 8.30
nak tunggu balik 5.30
berjaman-jaman rasanya..huhuhu


hi b2b semua..
tetiba kan..hehe


korang dah pergi kursus kawen ke??

kita belum lagilah..

cadang haritu nak pergi bulan 10..
pastu tunda bulan 11..
pastu nekad, tunda bulan 12..mesti pergi jugak..

tapi, at lastnya??

tinggal 13 hari jek lagi ni..
telefon mana-mana tempat buat kursus kawen pun tidak..
jangan cakaplah pasal nak mendaftarkan diri kan..
memang lagi tidaklah..hohoho..


tak tahula kenapa malas jek nak pegi kursus tu..
tapi kalau tak pegi, tak leh kawen pulak..
maybe sebab dia 2 hari kot..
pastu dari pagi sampai petang..
kita ni time weekend jela baru dapat nak regangkan badan, regangkan otak..
ni kalau pegi, direct seminggu otak bekerja keras..
sian dia..

alasan..haha


encik tunang pun sama..
cakap haritu nak pegi bulan ni jugak..
tapi dak pegi pon dia..

sama dua-dua 2x3 = 6
3x2 = 6..kannnnn


tengoklah nanti..
dah terdesak nak kawen nanti kot baru gelabah biawak nak pegi kursus kan...


yela, yna tu memang gitu..
pelik sikit perangainya..

bila ada mood, dia setel awal-awal..
bila mood malas datang, tah bila zaman dia nak setelkan pulak..


hehe..



till then..


x0x0..

6 comments:

  1. baik pergi awal2... hehe
    xde laa stress sgt pun pg kursus kawen tu... best pe klu dpt p'ceramah yg best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..kita takde geng nak ajak..encik tunang nak buat dekat png..tu yg mcm tak bersemangat jek nak pegi..huhuhu

      Delete
  2. Dah pegi dah..
    kena cari jgk tempat kursus yg penceramah yg best..
    Kalau tak...menahan jela mengantok sampai ptg..hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye miss hidy da setel..semangat nak pegi dah dtg nih..=p

      Delete
  3. da pegi time bulan puase...kursus cepat abis..heheh..tp nak nikah tahun depan...better gi awal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat haritu nak pegi time bulan pose gak, tapi asyik tangguh jek..hohoho

      Delete