Thursday, 26 December 2013

esok cuti..esok cuti..yeaaaaa...


hai korang..


dah macam separuh tak betul jek tuan punya belog ni kan..
nak cuti pun eksited kemain..
mengalahkan dia sorang jek cuti dalam dunia ni..
orang lain tak..
haha..


tak tahulah kenapa lately ni bila ada jek cuti..
rasa heaven sangat..
padahal bukan pegi mana pun..
duduk rumah mengadap tv..
takpon marahkan si memey..
tak pasal-pasal kawan tu asyik kena bebel dengan kita..
padahal dia tak buat salah apa pun..hewhew..


adik kita cakap..
kita ni singa betina..

sampai hati..


kalau dulu-dulu, memang kita singa betina..mengaku ni..hehe
12 jam nak marah orang jek..sebab lagi 12 jam cool
tapi sejak-sejak umur dah makin meningkat ni..
dah tak kuasa nak marah-marah..
nanti kedut-kedut muka i..
hehe..


btw
siapa memey tu??




ni la memey kita..
kucing yang tak tahu dirinya betina atau jantan..
dia pun tak tahu dia ni kucing ke, arnab ke, kambing ke..
macamana tu??hehe


memey kita ni banyak nama sebenarnya..
tapi walau apapun kita and family panggil dia..dia tetap faham..
=)



eh, cerita pasal baby memey pulak ye..


back to main topic..
kemana nak pegi cuti 3 hari ni??

hurm, tak tahulah..
duduk dekat rumah je kot..
sambil membesarkan lagi badan..

tapi, jangannnn..nak kawen ni, lagi besau badan, lagi jenuh..


oklah, nothing much to say sebenarnya..
tak sabar nak tunggu 5.30..


macam ni baru 1st time nak cuti je ye..

tahlah..rasa teruja sangat nak cuti..
maybe dah bosan tengok file hari-hari kot..
penat setelkan masalah orang..
masalah sendiri pending..

huhu



till then..


x0x0..



p/s : dengar banyak kejadian pelik berlaku di timur semenanjung dua tiga hari ni..
harap-harap tiada lah kejadian tsunami atau sebagainya..
orang yang duduk berdekatan dengan pantai, berhati-hatilah ye..
jangan terlalu seronok dan leka..sebab ujian Allah tu tak tentu bila nak tiba..
marilah kita sama-sama doakan ye..demi keselamatan dan kesejahteraan manusia..AMIN


4 comments:

  1. Tu la, hrp dptla rehatkan fikiran yg suke berpikir tah hape2 ni..huhu

    ReplyDelete