Saturday, 24 January 2015

my new baby...


assalamualaikum


setelah berfikir dan terus berfikir
kita rasa kita nak buat something yang bermanfaat sikitlah
dan disebabkan still tak dapat kerja baru lagi
tiada rezeki lagi orang kata
kita nak try explore rezeki yang lain pulak


actually bukan mudah nak buat keputusan
sebab duit simpanan pun takdelah banyak mana
tapi kita try untuk ambil risiko
mana tahu mungkin ini rezeki yang terbaik kan


mempersembahkan my new baby..


coming very very soon..





@bydyna


boleh la follow dekat instagram nanti hokey..
but for now kita takde letak lagi sebarang gambar
insyaAllah..dalam masa terdekat ni kita upload hokey..


my tagline would be..


be sweet like a macaron


hehe




till then..



x0x0




7 comments:

  1. kak yna buat biss ye.... bagus2... jemput2 follow ina juga.. @nor_arena...hehehe :) gud luck akak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ina..ina buat dulu dr akak kan..hopefully boleh berjaya macam ina jugak..=)

      Delete
    2. hhahahha.. ina buat time rajin... kah..kah..kah... good luck kak... :)

      Delete
  2. yeay~
    nnti kita follow2 ye.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. follow ye nanti..
      insyallah..opening nanti kita buat sale..=)

      Delete