Monday, 18 July 2016

macam dah tak wujud


Asssalamualaikum semua...


dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak menjengah dan menulis sesuatu di blog ni
tak tahulah masih ade follower yang nak ikut kita ke
or dah buang kita dari list..
haha


banyak sebab kenapa dah lama tak berblog
tapi satu alasan yang pasti dan ramai blogger akui
sebab M.A.L.A.S
=p


banyak sangat benda nak share
kadang bila nak hupdate blog..idea tengah mencurah-curah
tapi bila start pegang keyboard, tah mana hilang semua ayat-ayat yang dah disusun tadi
so, tekan jela signout tu
dah terus blog ni dibiarkan sepi bersawang
ibarat perumpamaan..kalau gajah zirafah masuk blog ni dah beranak pinak pun sebab tak pernah jaga..


buat masa ni kita just warmup dulu la
sekarang pun dah tak sebuzy dulu
insyaAllah kalau ade kelapangan nanti bolehla kita update kerap sikit


buat yang pernah ikut cerita kita daro zaman blog ni diterbitkan..
nah, ini hadiah kita untuk semua..


 Nur Amani Batrisya Binti Aizuddin

dah 7 bulan 3 minggu pun dia..
banyak akai..banyak mulut..banyak gigit ibu dia ni..huhu


till then..



x0x0



p/s : sorryla kekalau ayat terskema pulak..lama tak menaip/menulis, lupa dah nak guna ayat tak skema..
=p

2 comments:

  1. eh... dh ada anak dh...
    Alhamdulillah... tahniah2

    ReplyDelete
  2. Eh beza sebulan je anak kita... hehehhe now dah 6 bulan 21 hari... masa gugur pun sama juga kita kan... Alhamdulillah allah bagi rezeki yg lebih baik untuk kita..

    ReplyDelete