Wednesday, 11 November 2015

setahun sudah...


assalamualaikum...


just a quick update..
sebab masa macam tak mengizinkan nak karang panjang-panjang
dok dalam bilik kaca ni susah oi
kang sekali kena terjah dari belakang, dah kantoi
huhu..


kalau nak ikotkan
harini genap setahun arwah adam harith bin aizuddin tinggalkan ibu dan ayahnya
terngiang-ngiang jek lagi saat dapat tahu berita tu dan saat-saat berada di hospital
memang takkan lupa ah
gila nak lupa
pengalaman yang paling menyakitkan kot..
tapi papapun, ibu dan ayah redha
sebab tau adam pergi ke tempat yang lebih baik
cuma ibu dan ayah jek takut tak dapat nak jumpa adam dekat sana
tempat adam sudah tentu di syurga
tapi tempat ibu ayah tak tentu lagi di akhirat nanti
huhuhu..


bila tengok gambar adam
lagila buat hati ibu ni meruntun pilu
tak sangka baru 23 minggu, tapi dah nampak kecomelan adam tu
semalam tanya husband..ingat tak harini hari apa
dah tentulah husband ingat
hari adam pergi tinggalkan kami selama-lamanya..


jikalau nanti, ibu dan ayah ada pengganti adam
ibu dan ayah akan pesan pada adik-adik adam
adam adalah abang..dan selama-lamanya akan jadi abang
ibu dan ayah akan bawa adik-adik adam lawat adam dipusara..
supaya mereka pun kenal siapa adam..
itu adalah hakikat yang takkan ibu dan ayah lupakan..


terima kasih adam
sebab teman ibu selama 23 minggu...


till then


x0x0...


p/s : dah start banjir ofis ni..huhu
AL-FATIHAH




3 comments:

  1. allah, saila pun nak banjir. saila msih ingat entry2 awak tu yna.

    ReplyDelete
  2. Nasib ni time lunch.Even tak kenal sis tp beriye air mata sy turun
    Semoga sis tabah dlm dugaan ni

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete